Att betta på sport, bokföra sina spel och dela med sig av sina analyser & sin statistik har på senare tid blivit mycket mer än bara en hobby för oss svenskar. Vi på BettingBloggen är därför stolta att presentera nätets första riktiga bettingtjänst med spelblogg & spelbok i ett – helt gratis för alla sportsbettare i Sverige!

Nyskapande
Vi på Bettingbloggen är i dagens läge ensamma att kunna erbjuda dig en webbtjänst där du både kan blogga om dina spelanalyser, bokföra dina spel samt ta del av ett inbyggt avancerat statistiksystem som redovisar och analyserar dina för- och motgångar. Allt detta i ett användarvänligt gränssnitt med fräsch layout som passar både nybörjare såsom spelvana bettare. Läs vidare så förstår du snart hur ditt spelande kan göras både effektivare, roligare och framförallt mer vinstdrivande på sikt!

Ett roligare sätt att spela
När du har bestämt dig för att skapa ett konto på Bettinbloggen.com så öppnas dörrarna till att förbättra ditt eget spelande avsevärt, men det är inte allt då du även kan publicera dina analyser och gör de tillgängliga för alla via din blogg. Att låta dina läsare ta del av ens egna spel och samtidigt få de själva att medverka gör bettingen mycket roligare! Att samarbeta med andra duktiga bloggare gynnar både dig själv och din omgivning, men det är inte alltid lätt att hitta pålitliga rekar. Därför är individuell spelstatistik en mycket viktig detalj – och genom att samla Sveriges alla bettingbloggare under ett och samma tak så kan vi på så sätt skapa större pålitlighet och ett bättre samarbete!

Flexibilitet
Vår webbtjänst består huvudsakligen av 2 delar, dels en egen bettingblogg, samt ett egenutvecklat statistiksystem som vi tar upp lite senare på nästa sida. En alldeles egen Betting bloggBloggen är ett valfritt alternativ för varje medlem och funkionen kan stängas av med ett enkelt knapptryck. Tycker du däremot om att lämna analyser och rekar för alla att läsa är bloggen ett utmärkt komplement till din statistik. Bloggen är även bra för dig själv då den fungerar som en dagbok och du kan enkelt gå tillbaka och se i dina analyser om något behöver förbättras i ditt spelande.

Anpassningsbart gränssnitt
Vill du däremot endast bokföra din statistik privat och inte använda vår bloggfunktion, eller om du helt enkelt redan har en egen etablerad blogg, så  kan du dölja/inaktivera bloggfunktionen på ditt konto och göra den osynliga för allmänheten. På så sätt kan du använda ditt konto på BettingBloggen endast för bokföringens skull och för den statistiska analysen. Med andra ord är gränssnittet på Bettingbloggen.com väldigt dynamisk och kan anpassas och användas på just det sätt Du själv önskar!

Full blogg-funktionalitet
Precis som med andra bloggar så kan du skapa ändligt med användare per konto, dela in dina inlägg i kategorier, skapa nya pages, skapa länkar i en blogroll, infoga taggar, sortera inläggen på flera olika sätt, göra inlägg privata eller varför inte lösenordsskydda inlägg. Wordpress - det bästa verktyget för bloggarMed en inbyggd sökfunktion hittar både du och dina besökare snabbt det de letar efter. Lägg därtill inbyggda widgets som kategriserar dina inlägg efter kategorier, arkiv-kategorisering, sökordsoptimerade permalänkar och bland annat möjlighet till egna plugins! Läs mer detaljerat om Wordpress-installationen som du får gratis hos oss under “Enkel Administration“.

Egen annonsering
Vill du ha egna annonser på din bettingblogg så kan du anpassa hela högra sidomenyn och bädda in de annonser som du själv vill alltid ska synas. Med ett enkelt knapptryck kan du alltså förändra utseendet på din sajt om du vill att reklamen skall synas eller inte. Du väljer givetvis själv vilken reklam du vill ha synlig och du har friheten att byta dessa när du vill! Det är dessutom lika enkelt och tillåtet att manuellt lägga in annonser i dina inlägg.

Registrera nytt konto!

>> Läs vidare om Spelbokföring