Webbsajten BettingBloggen drivs utav Henrik och Martin, två killar som snart närmar sig 30-sträcket men fortfarande lever i hoppet om att försörja sig på spel och betting =)

Vi har gemensamt ett gediget intresse inom sport, idrott och spel sedan urminnes tider. Redan som barn blev vi introducerade till spel när den första stryktipsraden lämnades in på den lokala spelbutiken. Detta har sedan dess växt till att spänna över allt från de “livsfarliga” casinospelen och poker till sportsbetting. För närvarande lägger vi den största fokusen på sportsbetting där vi dagligen analyserar, studerar och följer allt från fotbolls-ligor och hockey, samt tennis och många andra sportevenemang. Vid sidan om har även trav-intressen blivit en hobby som växer, främst tack vare erfarna kollegor och övriga mentorer på nätet som hjälpt oss på vägen.

Bloggen kom till liv under maj 2009 då vi plötsligt kände att det blev dags att skaffa bättre koll på sitt spelande, samt kunna få en klar översikt med statistik, som uppdateras automatiskt efter våra egna spel. Idén om att ha en helautomatiserad spelstatistik blev till slut verklighet och i takt med spelandet har vi fortsatt att utveckla bloggens databas, statistik och kod ytterligare för varje dag.

Alla spel som läggs upp på BettingBloggen spelas även på riktigt, främst på spelbolag på internet, och all statistik finns att tillgå i bloggens statistik. Vi vill påpeka att vi EJ uppmanar folk till att spela eller följa våra analyser, utan dessa skall endast vara en vägledning på den snåriga stigen som kallas “sportsbetting”.

En BettingBlogg åt alla!
Under augusti 2009 lanserade vi äntligen vår gratistjänst där alla kan få en egen bettingblogg med precis samma bokföring, statistik, historik och flexibilitet som vår egna bettingblogg! Tjänsten är helt kostnadsfri för alla Er som känner att Ni vill börja med sportsbetting, samt till alla Er aktiva spelare som kanske redan bloggar men känner att Ni behöver en flexiblare, snyggare och bättre blogg med mängder av automatiserad statistik. Läs mer om tjänsten på vår förstasida.
Tveka inte att kontakta oss ifall ni har frågor och funderingar!

Kontakta Oss

Ditt Namn (obligatoriskt)

Din E-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt Meddelande

captcha
Var god repetera koden från bilden ovan: