Freeroll pokerturnering – vinn paketresa för två till ishockey-VM i Köln

TitanPoker har precis lanserat en kommande Hockey-VM Freeroll 2010, alltså en gratis pokerturnering, för alla oss svenskar som registrerar sig som nya medlemmar under januari och februari månad! Förstapriset är inte mindre än en lyxig paketresa till ishockey VM 2010! Titan Poker - bli medlem och tävla!

Vinnaren tar hem en fullspäckad paketresa för 2 personer till ishockey VM i Köln i maj. I paketet ingår flygbiljetter, hotellövernattning samt matchbiljetter till 2 semifinaler, bronsmatchen samt givetvis finalen!

Spelare som slutar på andra till sjätte plats mottar Tre Kronors officiella landslagströja.

Reglerna är enkla: Alla nya spelare som gör en insättning på Titan Poker, från och med 26:e januari samt under hela februari månad, blir automatiskt kvalificerade till en gratis pokerturnering den 28:e februari! Endast svenskar deltar i turneringen – så chansen att ta hem förstaplatsen är därmed mycket god!

Så, passa på att utnyttja era pokerkunskaper och hämta hem en exklusiv resa till årets ishockey VM för dig och din vän! Gå in på TitanPoker via bannern nedan och bli medlem idag. Mer information om turneringen och fler roliga events från TitanPoker kommer att publiceras på BettingBloggen inom kort!

Freeroll pokerturnering på Titan Poker, bli medlem här!

Freeroll – Spela en gratis pokerturnering den 30 Dec

Snart börjar småkronorna spela JVM och skall bli spännande att följa deras framfart i vintermörkret. Det finns dåligt med spel för tillfället men det kanske ljusnar framöver, blir att sikta in sig på v75 som idag har en jackpott på 90 millar. Jag litar på min kusin och köper mig in på ett större system som han skall klura fram.

Annars finns det en frirulle som ni kan spela den 30 december kl 20:00. Allt som behövs är att man registrerar sig nedan och gör en insättning på 20 dollar (alltså knappt 150 kr). Då får man spela turneringen helt gratis.

Det ingår 1500 dollar i prispotten och dessutom finns det 10 st tokens till ECPT i Barcelona i potten. Kom även ihåg att du får 100 % insättningsbonus på din första insättning. Erbjudandet gäller endast för svenskar.

Klicka här för att komma till Titan Poker och anmäl er till gratisturneringen.freeroll - gratis pokerturnering

Erbjudanden endast via BettingBloggen.com

Gratis pokerturnering med 20 000 kr i pottenTitan Poker

BettingBloggen har precis startat ett exklusivt samarbete med Titan Poker och hädanefter kommer vi erbjuda alla våra läsare en mängd unika erbjudanden.

Söndagen den 29:e november erbjuds ni att spela en “freeroll” pokerturnering med en prispott på €2000, alltså ungefär 20 000 kr. Med freeroll menas att det inte kostar något att vara med i turneringen, med andra ord en gratis chans att få vara med och dela på 20 000 kronor.

Detta är ett begränsat erbjudande och gäller endast nya kunder på Titan Poker som via oss registrerar sig som aktiva spelare med bonus kod: BETBLOG. Turneringen startar 20:00 nu på söndag den 29:e november och gäller för max 150 spelare - så skynda innan platserna tar slut!

Med aktiv spelare menas att man registrerat sig och gjort en insättning på $20 som kan användas senare om man känner för att spela vidare. Freeroll turneringen är dock som tidigare nämnt helt gratis!

EDIT: Se kommentarerna där ni kan se screenshots på vart ni hittar freeroll turneringen!

Notera att anmälan till freerollen (efter registrering) görs först under söndagen.

Klicka här för att komma till Titan Poker och anmäl er till gratisturneringen.

Titan Poker freeroll erbjudandeTävla i betting - vinn resor till OS i Vancouver och mycket mer!

Dina kunskaper inom sportsbetting kan ta dig till OS i Vancouver, New York eller Spanien/England. Mellan den 1 Dec – 24 Dec anordnas det ett sportsbetting-race där det gäller att ha så många vinnande kuponger som möjligt. Minsta insats per kupong är 3 euro, alltså ca 30 kr men du får lägga hur många spel du vill – men endast ett vinnande spel räknas per dag – den med högst odds.

Vi på Bettingbloggen erbjuder dig som besökare att ta del i tävlingen på spelbolaget NoiQ och allt du behöver göra är att registrera dig på NoiQ med signup koden: bettingbloggen.

Öppna nytt konto här och var med från början! Tävlingen startar redan 1:a december.
Läs mer om tävlingen på vår hemsida här.

Klicka här för att registrera er och delta i tävlingen som ni bara inte får missa!

Bettingrace på NoiQ. Tävla i betting och vinn resor samt mycket merSpela riskfritt för 300kr på Nordicbet – pengarna tillbaka vid förlust

BettingBloggen har tack vare ett unikt samarbete med Nordicbet fått möjligheten att erbjuda alla nya Svenska kunder ett riskfritt spel för hela 300kr! Erbjudande går endast att utnyttja via våra länkar då Nordicbet exklusivt givit oss rätten till erbjudandet. Med andra ord hittar ni heller inte erbjudandet på deras huvudsida eller hos någon annan!

Så hur går det till? Jo, registrera ett nytt konto på Nordicbet, gör en insättning på åtminstone 300kr och lägg ditt första spel - förlorar du så får du pengarna tillbaka!

Du kan spela på vilken sport och match du vill, utan odds-gräns eller villkor. Förlorar du får du alltså insatsen (max 300kr) tillbaka direkt efter matchens slut. Det finns heller inga villkor eller hakar som det brukar vara med andra bonus-erbjudanden.

Klicka här för att komma till vårt exklusiva erbjudande hos Nordicbet


PAJ, Irish poker festival

vaknade precis i Irland i det finast hotelrum jag bott i någonsin. Vi har en svit, två rum med all tänkbar lyx :D
Dagarna har gått ungefär som planerat, På tisdagen blev det cashgame hemmma hos Tim och det vart så vilt som vi hade förväntat oss. De 3 gubbarna som var inbjudna var minst sagt Djupa, de hade inte så myket poker i sig men som sagt massor med deg.

Vi började med en 200 pund, sng som Michelin och big Taffa splitta efter att de hamnat Hu.

Vi lirade sedan 1-2 pund NLH med ganska mycket straddel så blev rätt hårt. Stackarna började på 400 pund men ganska snabbt satt de flesta med dubbla eller mer.
kan tex säga att bara Big Taffs (en av profilerna) armband kostar i runda slängar 20k pund, han hade bytt det mot en Van, hehe !!

Några händer som utspelade sig, jag har J7 preflop raise, flop 77Q bett av profil2 jag synar och Michelin spelar och syn. Turn 7!! ding ding båda checkar till mig och jag mjöljbettar 30, båda synar, river 2a, de checkar och jag går all in för 150, Michelin synar och den andra viker, Båda dem hade AQ så var en bra fold av kille 2.

Sen springer jag så kortkall,vilket var väldigt synd för bättre cashgame har jag inte suttit i sen jag lirade med OBG Oleg i Tallin. Big Taff som är en legend i halva Eng för sitt spel, eller brist på spel var därimot ganska varm och drog stege på stege på river, bland annat åker michelin på denna.

Är 1-2-4-8-16-32-64 straddel, (normalt??!?!) miche som lagt sista straddle vaknar upp med AA, Taff synar in och Miche checkar, flop kommer 3 7 10, Taff bettar ut 100 Michelin slår om till 300, varpå taff degar och syn. Taff har 89 och dingar J på river i en 12-13oo punds pott. Stackars Miche. I dagens sista hand vill Taff göra sido bet på 250 pund på vem som får bästa handen, jag är på, äntligen lite timing och plockar upp QQ. även denna gång straddle så får in en raise pre flop och alla synar, flop kommer J hög och jag bettar med det och mina QQ håller för showdown och får sista potten i alla fall, äventyret slutar med att både jag Miche hamnar 100 pund ner, och kvällens stora Vinnare är BIgTAff som vunnit ca 2000 pund, allt från Tim som inte vann många potter under kvällen.

Vart i alla fall en kanon kväll och vart MYCKET dricka, öl och ROV (redbull, vodka) så på ons var vi väldigt slitna, vi hann med en liten tur av Byn där Tim bodde sen bar det av till London.

Vi skulle först shoppa lite och sen hitta ett casino att fördriva tiden på så vi slapp hotell eftersom flyget gick 05, redan direkt känner vi att vi är för slitna men dumma som vi är tar vi inte hotell utan bestämmer oss för att ta en bio för att få sova i 2h, jag lyckas inte somna trots att det var en riktigt sömnpiller vi var på, Bruce Willys nya som handlar om att alla personer i framtiden har en Robot som man styr så man kan ligga hemma i en stol hela dagarna. efter bion vart det CL fotboll på en Pub i närheten.
Nu var vi riktigt slitna och bestämde oss för att PBCa (pissa bort cash) lite och tog in på hotell med 5 timmar kvar till Flyget går för att få några timmar sömn.

PÅ flyget ut till Irland stötte vi på ett gäng engelsmänn vi känner sen tidigare som styrt med buss från flyget så vi fick åka med dem och nu är vi som sagt här, Snart börjar en landskamp sng 6 i varje lag
England,Irland och skandinavien, jag och Miche ska vara med och försvara våra färger, Imorgon Vid 14 svensk tid börjar Main

NU KÖR VI

Dags igen, Irish Poker Festival!

Ska iväg på ny pokerresa! Denna gång bär det av till Irland och Ladbrokes Irish Poker Festival.

Sitter just nu på flygplatsen och väntar på min resekamrat, samma som förra gången allas våran Michelin! Planen är sådan att vi idag (tis) ska hem till en ladbrokes spelare och vän vid namn Tim, som ska bjuda på mat och dryck, ryktas även om ett homegame som jag kommer rapportera ifrån, killarna på det gamet ska vara ganska vilda så det kan nog bli kul.
Sen ons blir det att glida runt i London, ingen klart än vad som ska ske där, kanske railar Highstakes eventet i ewsop.
Tors bär det av till Irland, massa bus planerat på torsdag med bla 5 kamp och sit and goes.
Fredag börjar turren 550 euro buy in så ganska lågt för en sådan stor turre (ca 800 spelare). Eran hjälte ger just nu 201 ggr pengarna på Ladbrokes.
Lördag blir vidare spel hoppas vi i alla fall, annars kanske en golfrunda eller nått sånt :)
Söndag är det final men om vi åkt ur så bär det av tillbaks till London och fotboll i form av mötet Chelsea-Liverpool om vi ska se matchen på arenan eller utanför beror på om vi kommer över några biljetter som inte kostar en halv månadslön (5000 kr verkar vara standardpris :S) och så hemresa Mån.

Det är planeringen i kort, återkommer med rapport efter det inledande cashgamet ikväll

btw: finns inga turspel på anläggningen i Irland så blir bara Poker denna gång! :)

Hemma

resan avslutad och hemma i Örebro igen, jag åkte hem en dag innan planerat för att överaska tjejen. Hon vart mäkta förvånad när jag helt plötsligt stog framför henne när hon trode jag var på andra sidan jorden!!

vart dåligt med rappotering sista veckan men beror på att jag var rätt sliten av alla dagar där borta, och det blev inte så mycket spel sista veckan heller, jag raila mest mina polare som sprang bra och främst Michelin då som jag bodde med som vann fina pengar i två turrar, sen blev det även en massa festande men det var väntat när flera gubbar anlände och alla var festsugna, det blir alltid drinkbord när vi går ut så blir alltid dyrt, kosta väll i snitt 400 dollar för ett drinkbord…PER PERSON…och då är vi oftast 7-10 pers.

Valde att inte göra ett försök till main event då jag var så trött på vegas att jag inte palla att stanna i två veckor till vilket var kravet för att kunna lira den. valde att slicka såren och ta med de sista dollarna hem blev ca 3500 dollar hem. Så ekonomiskt dålig resa men alltid lika kul att resa till vegas och kommer antagligen dit nästa år igen!!

Nästa turre som är planerad är Irish poker festival med ladbrokes i början av okt, på den turren finns bara Poker (inga turspel eller nattklubbar) så om jag rappoterar därfrån blir det mer poker.

mvh Peter

Viva Las Vegas

DSC00062

En liten bild jag fick från Peter via mms. Taket på Pure. Stekare där!

Dåligt med uppdatering

har varit väldigt dåligt med uppdatering, men beror på att jag inte lirat nått och det har varit party party party, alla polare har anlänt och då blev det utgång, drinkbord på Pure blev det med massa helrör, blev en väldigt blöt kväll och ska erkänna att det vart lite dimmigt på slutet och man var väldigt dragen, dum som man var skulle man då ner och grinda poker, pissade verkligen bort 400 dollar innan jag fick nog och gick och la mig.

Imorgon är det ladbrokes fest och sen blir det poker för hela slanten till main event börjar.

ska bjuda på mina tennis tips idag, men de ska tas med en nypa salt då det är ett långskott.

JC Ferrero -1,5  T Haas -4,5 Karlovic -1,5 Dementsiva -4,5.(game)  9.44 på ladbrokes

vegas rullen 7800

Turre bust!

Dags att sammanfatta turren, blir bara tre händer att rappotera om, jag började bra hade mest marker på mitt bord och kunde steal ganska mycket.

hand1 hittar A7 i bb alla foldar till sb som gör en raise, jag väljer att trycka in hans återstående 80k han steker länge och synar med Q10. Brända kommer utan träff och jag är nu öppe i 550k. 35 spelare kvar

hand2 J9 i tidig possition höjer jag mot bordets tightaste spelare, han synar mig efter lite betänketid, blinds är 6000-12000(2000). Flop kommer K Q 9, han checkar och jag bettar ut 27000, han synar gasnka snabbt, ser ut som han bestämt sig för att lira denna hand, inte bli överkörd mer. Turn 10! checka och jag bettar 50k, syn igen efter lite tvekan. River Q han checkar igen jag bettar 100k, då blix ställer han, kostar mig 150k att syna och jag har 250-300 kvar jag foldar då jag vet han inte kan göra ett move med samma hand eller sämre, han visar 99 för river hus. :(

hand3 J4 bb, blind battle igen, fold till sb som limpar in. Flop QK2 sb bettar 30k jag synar bakom för att stjäla potten på turn, turn  9 check och jag bettar 60k han synar, river kommer 2a han checkar och jag ställer all in 150k, han synar efter lång tvekan mad QJ, Wp good call hej då. 975 dollar i pris.

hade en rolig rulle session i början av dagen där jag träffa 6 raka nummer det sorgliga var att det var på 1 dollars roulette och jag gick in med bara 100$ men jag slog upp mig till 1600 i alla fall.

vegas rullen 10000$

Torsdag, väljer att inte lira dagens turre, då inte ork finns, blir lite pool på wynn och lite shopping istället på förmiddagen, blir istället cashgame på venitian, 2-5 omaha, de gamen är underbara. Jag sitter med 500 från början går upp till 1100 men tappar sen ner till 350 när följande pott kommer.

66AJds på BB 6 vägs pre för 60 dollar. Flop 69K med två klöver, alla checkar till samuel som sitter sist, han försöker själa med en 280 bett, tjej bakom pushar med sina 400, jag pushar med mina 350, tight gubbe bakom syn 400, samuel fyller upp, den ckeckas ner och det kommer runner, 2 2 och mina 6or håller upp. potten på 1600-1700. Dum som man är lira man Husspel igen efter och förstör lite av plusset men men.

vegas rullen 10500

Poker äventyr på Venitian

lirar dagens turre på venitian, är en 300+60 dollars event med 960 deltagare, jag och björn anländer sent så vi får köa och platserna tar slut :( vi får stå på kölista och får komma in 2 timmar sent då har blindsen redan kommit upp i 100-200(25).

hand1: AK får jag, tre limpar mot mig och väljer att slå 1000 på toppen, får syn av en bigstack, flop A62 jag bettar 1800 han synar, turn 10 jag checkar för att trappa men han checkar bakom och river faller J, jag värde bettar 3200 han synar och visar Aj, jag tappar ner till 4500.

jag lyckas steal några gånger och slår upp mig till 10k igen.

hand2 102 i bb short stack ställer för 550, syna av två st plus sb, och jag synar 150 till. flop 1094, en degar all in för sina sista 950, syn av sb, syn av mig, syn bakom. sen checkar vi ner och min 10 står mot alla. så är uppe i 20k.

kommer tbx efter paus, första handen får hjärter A på mitt första kort men när dealern delar ut det andra råkar han visa det (Ar) så kortet muckas och jag får ett annat. TILT, handen efter plockar jag QQ får all in vs AJ och brädan faller 56789 för split, tilten är total. Lite upp och ner under en ganska lång tid och blindens går upp.

hand 3: 600-1200 nu och har 22,000 plockar upp AJ på BB, all foldar till sb som går all in och jag synar. Han visar k4. Flop J1010….10……K   men som tur var hade han mindre än mig och jag får lite under 10k kvar. lyckas utan showdown få upp mig till 30k genom att steala och pusha allin.

hand 4: blids höga för min lilla stack och när jag till slut blir synad, blir jag det av två st, men då har jag AK och möter A10 och 77 flop AKQ…6…2 och jag tripplar upp till 60k.

nu är jag kortkall i flera timmar och ganska passiv med ska erkännas, gör inga moves och hoppas hitta några händer.

Lyckas få tag i två potter och slår upp mig till runt 100k.

hand5: plockar upp Ak på knappen. rasiar till 12k vilket är 3xbb och sb, agressivast på bordet går allin och jag synar såklart. han visar 92, hehe LOL flop kommer A84…2….7  och nu är jag uppe i 200k.

itm är ett faktum med 81 spelare kvar och de är redraw för nya platser.

nya bordet. Får 86 på bb, alla foldar till sb som slår om 10k bättre, ganska liten raise och jag vill markera att han inte kan ta dem hur som så jag synar, flop 883, han degar rakt ut..syn såklart, han visar AQ och en till skickas till railen. stack 300k

ganska tight spel på slutet och jag slår upp mig lite och ligger på 350k när jag åter igen hittar AK, shortstack degar med 69k och jag synar. han visar 63 och jag ligger bra till. Flop A84…5…4 och jag är uppe i 400k. Spelet bryts för dagen och jag slutar på 393k, avg är ca 200k och det är 50 spelare kvar. Första priset i tuneringen är lite över 70,000$ så blir spännande imorgon.

tappade på hus spel efter att turren var klar och även lite i pauserna

vegas rullen 9000$ +(venitian levande och minst 700$ säkert)

Nyhetsbrev
Prenumerera på våra nyhetsbrev och håll dig uppdaterad med senaste nytt på BettingBloggen

E-post:
Registrera Avregistrera
Spela på bet365 idag!
Våra Publika Medlemmar
Spelbok/Blogg
Spel
Netto
ROI
  Listar de 50 senast aktiva medlemmarna
Gimli 
38
+24741
143%
3
-24
91%
1
-25
0%
jason 
12
+18
160%
619
-189
89%
621
-332
99%
400
-41
96%
453
-727
99%
201
-305
90%
716
-292
98%
178
+59264
157%
1405
+427
109%
388
-29314
88%
27
+4014
145%
300
-370
95%
194
+30464
112%
10
+8206
291%
2250
-1289
94%
Ashiri 
88
+169
107%
MacB 
39
+200
156%
18
+138
115%
88
+794
109%
109
+16003
108%
87
+7417
115%
Pete 
239
+699
101%
178
+27
100%
1069
-2741
98%
44
+303
139%
umebon 
5
-1
86%
Bobrov 
1103
+5999
105%
A$$AR 
464
-267
91%
380
+43018
116%
Åberg 
8
+880
154%
574
+630
100%
195
-781
88%
23
-2
97%
41
-1147
92%
8
+6387
369%
38
+560
127%
396
-3114
97%
Statistik
  Aktuellt saldo:  2493.67 units
  Levande spel:  Inga (0.00 units)
  Totalt netto:  0.00 units

  Totalt avgjorda spel:  0
  Vunna spel:  0
  Förlorade spel:  0
  Träffprocent:  0.00% (0 av 0 spel)
  Snittodds vinst / total:  0.00 / 0.00
  Omsättning:  0.00 units
  Utdelning:  0.00 units
  ROI:  0.00%

Vårt Bloggarkiv
Våra Kategorier
Sök efter inlägg
Stöd BettingBloggen
Hjälp oss med driften av BettingBloggen genom att Donera.

BettingBloggen sluter ett 24 månaders avtal med svenska Bahnhof om dedikerad server. Ni som vill kan nu hjälpa oss helt frivilligt med fortsatt drift av vår kostnadsfria tjänst!
Läs mer här
Partners